(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada badiiy adabiyotda gul timsolining oʻrni, Ramziy va gʻoyaviy ifodasi tahlil qilinadi. Gul obrazining goʻzallik, oʻtkinchilik kabi maʼnolarni ifodalashdagi badiiy imkoniyatlari yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy hamda mumtoz adabiyotiga oid asarlar misolida gul obrazi qanday ramziy maʼno ifodalashi koʻrib chiqiladi.