(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada raqamli imzo texnologiyasining kriptografik asoslari, ishlash mexanizmi, asosiy algoritmlari (RSA, DSA, ECDSA) hamda zamonaviy rivojlanish yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Shuningdek, xesh-funksiyalar, ochiq kalitli kriptografiya va xavfsizlik xususiyatlari ilmiy nuqtai nazardan yoritiladi.