(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda axloqiy-psixologik sifatlarning shakllanish jarayoni, unga ta’sir etuvchi omillar hamda tarbiya jarayonida qo‘llaniladigan samarali usullar yoritiladi. Shuningdek, bolalarda ijobiy xulq-atvor, qadriyatlar va shaxsiy fazilatlarni rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi.