(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Psixotrop dori vositalarining turlari, ularning inson organizmiga ta’siri hamda O’zbekiston Respublikasidagi huquqiy tartibga solinishi O’zbekiston Respublikasi “Giyohvandlik vositalari, psixotrop moddalar va prekursorlarni saqlash, berish, sotish, taqsimlash, hisobga olish shartlari toʻgʻrisidagi nizomni tasdiqlash haqida”gi Oʻzbekiston Respublikasi sogʻliqni saqlash vazirining buyrugʻi ( 27.01.2025 yilda ro‘yxatdan o‘tgan, ro‘yxat raqami 3604) ko’rib chiqiladi. Psixotrop moddalarning tibbiy maqsadlardagi ahamiyati va ulardan noqonuniy foydalanishning oqibatlari va iste’moli tahlil qilinadi