(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Pedagogik mahorat haqida tushuncha hamda uning zamonaviy talim tizimi va o’qituvchi faoliyatida tutgan o’rni tahlil qilinadi. Pedagogik mahorat ta’lim jarayoniga inovatsion yondashuvni tadbiq etish mahsuli ekanligi yoritiladi.Pedagogik mahoratni shakllantiruvchi omillar, pedagogik mahoratni egallash vositalari keltiriladi. Ushbu tadqiqot natijalari pedagog kadrlar tayyorlash jarayonini takomillashtirishga xizmat qiladi.