(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Alisher Navoiyning “Layli va Majnun” dostonidagi ishq talqini, obrazlar tizimi va asarning kompozitsion qurilishi tahlil qilingan. Dostonning sharq adabiyotidagi o‘rni va muallifning o‘ziga xos badiiy mahorati yoritib berilgan.