(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasida amal qilayotgan milliy toʻlov tizimlari, ularning ahamiyati, iqtisodiyotdagi oʻrni, ularning shakillanish bosqichlari hamda ishlash mexanizmlari va prinsiplari oʻrganiladi va batafsil tahlil qilinadi. Shuningdek milliy toʻlov tizimlarining xavfsizlik, tezkorlik, qulayliklari va ishonchlilik tamoyillari, ularning raqamli iqtisodiyot rivojiga ta’siri yoritilib beriladi.