(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ingliz–o‘zbek tarjimasidagi madaniy tafovutlar nazariy jihatdan tahlil qilinadi, real misollar keltiriladi va tarjimonlar duch keladigan asosiy muammolar hamda ularning yechimlari ko‘rib chiqiladi.