(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tadqiqotda B2B fintechning mohiyati, u sohadagi integratsiya va innovatsiyalar yoritiladi. B2B fintech bizneslararo moliyaviy texnologiyalarni qo’llash orqali to’lov tizimlarini, kreditlash jarayonlarini va boshqa moliyaviy xizmatlarni samarali boshqarishni ta’minlaydi. Tadqiqotda B2B platformalarning ishlash prinsiplari, ularning asosiy funksiyalari hamda real hayotdagi samarali misollari tahlil qilinadi. Shuningdek, B2B fintech sohasidagi so’nggi rivojlanishlar, uning iqtisodiyotga ta’siri va kelajak istiqbollari ko’rib chiqiladi. Mazkur ish B2B fintechni o’rganayotgan tadqiqotchilar va amaliyotchilar uchun qimmatli ilmiy manba bo’lib xizmat qiladi.