(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada tarix fanini o‘qitish metodikasining nazariy asoslari, zamonaviy pedagogik yondashuvlar hamda innovatsion texnologiyalardan foydalanish masalalari tahlil etilgan. Tarix ta’limida o‘quvchilarning mustaqil fikrlashini rivojlantirish, tarixiy tafakkurini shakllantirish va dars samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, interfaol metodlar, muammoli ta’lim va raqamli vositalarning o‘rni ilmiy jihatdan asoslab berilgan.