(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada umumta’lim maktablarida o‘quvchilarni xalq hunarmandchiligiga o‘rgatish jarayonida STEAM texnologiyalaridan foydalanish orqali ularning ijodkorlik kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, xalq hunarmandchiligi va zamonaviy ta’lim texnologiyalarining integratsiyasi asosida o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, muammoli vaziyatlarni hal qilish hamda ijodiy yondashuvni shakllantirishning samarali yo‘llari asoslab beriladi.