(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada O‘zbekiston Respublikasida shakllanayotgan xalqchil, ijtimoiy davlat g‘oyasining mazmun-mohiyati, uning nazariy asoslari va amaliy ahamiyati kompleks yondashuv asosida tahlil etiladi. Ushbu maqola O‘zbekistonda ijtimoiy davlat konsepsiyasining shakllanishi va rivojlanishini o‘rganishga bag‘ishlangan bo‘lib, u zamonaviy davlat boshqaruvi tizimida inson manfaatlarini ustuvor yo‘nalish sifatida qarash zarurligini asoslab beradi.