(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilar bilan ishlashda zamonaviy psixologga qo‘yiladigan kasbiy, shaxsiy va metodik talablar yoritiladi. Shuningdek, psixologning bolalar rivojlanishidagi o‘rni, u bilan ishlashning samarali usullari va zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi.