(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
ushbu maqolada folklor janrlaridan biri bòlgan ertak va adabiy ertaklar qiyoslanib òrganib chiqiladi. Ertak va adabiy ertaklarning farqli xususiyatlari kòrib chiqiladi.