(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy ishda konstitutsiyaviy qonuniylik tushunchasi, mohiyati, asosiy belgilari hamda huquqiy davlat tizimidagi o‘rni, konstitutsiyaviy nazorat instituti: uning konstitutsiyaviy-huquqiy asoslari, prinsiplari va asosiy modellari, konstitutsiyaviy qonuniylikni ta’minlashda konstitutsiyaviy sud faoliyatining asosiy yo‘nalishlari kabi masalalar alohida mavzu sifatida o‘rganiladi.