(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada korrupsiya tushunchasiga ta’rif ,korrupsiyaga qarshi kurashishning zamonaviy tendensiyalari, davlat xizmatida korrupsiya va manfaatlar to’qnashuvi, komplayens nazorat tizimi,korrupsiyaga qarshi kurashda xorijiy davlatlar qonunchiligi va tajribasi o’rganib ,tahlil qilindi,korrupsiyaga qarshi jinoyatlar uchun javobgarlik va korrupsiyaning oldini olishning yangicha chora-tadbirlari bo’yicha amaliy taklif va ilmiy xulosalar beriladi.