(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda STEAM ta’lim yondashuvining xorijiy davlatlarda shakllanish tarixi, uning evolyutsion bosqichlari va bugungi kundagi rivojlanish tendensiyalari tahlil qilinadi. XX asrning o‘rtalaridan boshlab muhandislik va tabiiy fanlarga bo‘lgan e’tiborning kuchayishi hamda XXI asrda ushbu yondashuvning raqamli texnologiyalar bilan integratsiyalashuvi masalalari yoritilgan.