(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda boshlang‘ich ta’lim jarayonida STEAM (Fan, Texnologiya, Muhandislik, San’at, Matematika) texnologiyalarini qo‘llashning metodik asoslari tadqiq etiladi. 2020–2025-yillardagi asosiy tendensiyalar, jumladan, binar darslar, sun’iy intellekt elementlari va binar yondashuvlar orqali o‘quvchilarning kreativ tafakkurini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan.