(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Мазкур мақолада хотин-қизлар ўртасидаги ҳуқуқбузарликларнинг олдини олиш, бунга олиб келувчи сабаб ва шарт-шароитларни аниқлаган ҳолда уларнинг омилларига ечим излаш ҳақида тавсиялар бериб ўтилган.