(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada nemis va o’zbek tillaridagi gul leksikasi lug’atlar asosida o’rganiladi. Gul nomlarining lug’atlarda qanday tartibda berilishi, ularning madaniy va ramziy ma’nolari tahlil qilinadi. Maqola nemis va o’zbek tillaridagi gul so’zlarining o’xshash va farqli tomonlarini aniq misollar orqali ko’rsatib beradi.