(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Bu maqolada nemis va o’zbek tillarida gullar bilan bog’liq so’zlar qanday guruhlanishi va lug’atlarda qanday berilishi ko’rib chiqiladi. Ikkala tildagi gul nomlarining ma’nosi, kelib chiqishi va lug’atlardagi o’rni solishtiriladi. Natijada ikkala til o’rtasidagi o’xshashliklar va farqlar aniqlanadi.