(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada topologik ekvivalentlik va gomomorfizm tushunchalari tahlil qilinadi. Topologiya sohasidagi muhim nazariyalar va ularning amaliy qo’llanilishi ko’rib chiqiladi. Ushbu mavzu matematikada va boshqa fanlarda keng qo’llanilmoqda.