(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada barqaror rivojlanishga erishish uchun sifatli va inklyuziv ta’lim tizimini yaratish yo‘llari tahlil qilinadi. Ta’limning sifatli va inklyuziv bo‘lishi — barcha bolalarga, shu jumladan jismoniy, aqliy yoki ijtimoiy cheklovlarga ega bo‘lganlarga teng imkoniyat yaratish orqali jamiyatda adolat va barqarorlikni ta’minlashning asosiy omilidir. Maqolada sifatli ta’lim va inklyuziv yondashuvni amalga oshirish strategiyalari, pedagogik metodlar, davlat dasturlari va xalqaro tajribalar ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, maqolada inklyuziv ta’lim tizimini yaratish orqali o‘quvchilarda shaxsiy rivojlanish, ijtimoiy hamjihatlik va hamkorlik ko‘nikmalarini shakllantirishning ahamiyati yoritiladi.