(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada talabalarning o‘quv faoliyatini metakognitiv yondashuv asosida tashkil etish ahamiyati yoritilib, o‘z-o‘zini boshqarish, refleksiya va mustaqil o‘rganish ko‘nikmalarini rivojlantirishga ta’siri tahlil etiladi.