(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik oliy ta’lim tizimida talabalarning kasbiy faolligini rivojlantirishda differensial yondashuvning o‘rni va ahamiyati tahlil etiladi. Differensial ta’lim asosida o‘quv jarayonini tashkil etishning metodik xususiyatlari, talabalarning individual imkoniyatlarini hisobga olish mexanizmlari hamda kasbiy kompetensiyalarni shakllantirishga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, maqolada differensial yondashuv asosida ishlab chiqilgan o‘quv topshiriqlari, loyihaviy faoliyat, mentorlik va refleksiv yondashuv kabi texnologiyalar orqali talabalar kasbiy faolligini oshirish yo‘llari asoslab berilgan.