(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bolalik davridagi psixologik travmalarning shakllanish sabablari, ularning bolaning kognitiv va emotsional rivojlanishiga ta’siri hamda bartaraf etish usullari yoritilgan. Tadqiqotda travmaning uzoq muddatli oqibatlari va oilaviy muhitning tiklanish jarayonidagi roli tahlil qilinadi.