(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda ta’lim tizimida STEAM yondashuvining o‘rni va uning o‘quvchilarda kreativlikni shakllantirishdagi ahamiyati tadqiq etiladi. 2020–2025-yillardagi ta’lim tendensiyalari, zamonaviy maktab tizimi va kelajak kasblari uchun zarur bo‘lgan kompetensiyalarni rivojlantirish masalalari tahlil qilingan.