(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda zamonaviy ta’lim tizimining ustuvor yo‘nalishi bo‘lgan STEAM yondashuvining nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. 2020–2025-yillardagi asosiy tendensiyalar, jumladan, raqamlashtirish, binar darslar va amaliy yo‘naltirilgan ta’lim orqali o‘quvchilarning kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari yoritilgan.