(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda zamonaviy ta’lim tizimida STEAM yondashuvining tutgan o‘rni va ahamiyati tadqiq etiladi. 2020–2025-yillardagi asosiy tendensiyalar, fanlararo integratsiyaning o‘quvchilar kompetensiyasini shakllantirishdagi roli hamda ta’lim sifatini oshirishda raqamli texnologiyalarning o‘rni tahlil qilingan.