(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada yoshlarni harbiy xizmatga tayyorlash jarayonida chaqiruvgacha harbiy ta’limning pedagogik o’rni va roli tahlil qilinadi. Yoshlarning harbiy xizmatga tayyorlanishidagi muhim jihatlar va ta’lim jarayonining samaradorligi ko’rib chiqiladi.