(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf matematika darslarida zamonaviy pedagogik va axborot texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati yoritilgan. Dars jarayonida interfaol metodlar va AKT vositalarining o‘quvchilar mantiqiy tafakkurini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.