(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada yetuklik davrining ikkinchi bosqichida shaxsning psixologik xususiyatlari, emotsional barqarorlik, ijtimoiy faollik va kasbiy yetuklik jarayonlari yoritiladi. Ushbu davr inson shaxsining to‘liq shakllanishi va hayotiy tajribaning mustahkamlanishi bilan xarakterlanadi.