(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada O’zbekiston Respublikasida kiber sportning bugungi kundagi jadal rivojlanish holati hamda uning kelajakdagi istiqbollari o’rganiladi. Shuningdek, ushbu sohada davlat tomonidan yaratilayotgan qulayliklar va qo’llab-quvvatlash choralari tahlil qilinadi. Bundan tashqari, mazkur sohada erishilgan barcha yutuqlar, mamlakatimizning bugungi kunda jahon arenalardagi, xususan “PUBG MOBILE”, “CS2” (Counter Strike 2) va “DOTA” kabi o’yinlardagi muvaffaqiyatlari qisqacha ko’rib chiqiladi.