(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilardagi delinkvent xulq-atvorning kelib chiqish sabablari, psixologik va ijtimoiy omillari hamda uning profilaktikasi masalalari yoritiladi. Shuningdek, maktab, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.