(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oilaviy tarbiyaning bolalar shaxsining shakllanishidagi psixologik ahamiyati, oiladagi muhitning bola ruhiy rivojlanishiga ta’siri hamda sog‘lom tarbiyaning kelajak hayotdagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, ota-onaning mehr-muhabbati va oiladagi munosabatlarning bola psixologiyasiga ta’siri tahlil qilinadi.