(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur referatda mamlakatimizda tadbirkorlik subyektlarining moliyaviy daromadini oshirishning asosiy omillari, mavjud imkoniyatlari va istiqbollari tahlil qilingan. Unda tadbirkorlikning iqtisodiyotdagi o‘rni, kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish masalalari, davlat tomonidan amalga oshirilayotgan qo‘llab-quvvatlash siyosati yoritilgan. Shuningdek, tadbirkorlik subyektlari daromadini oshirishda innovatsiyalar, raqamli texnologiyalar, marketing strategiyalari va eksport faoliyatining ahamiyati ochib berilgan. Referatda mavjud muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha amaliy takliflar ham keltirilgan.