(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolaning maqsadi suvni tejovchi texnologiyalardan foydalanish afzalliklari va istiqbollarini o’rganishdir. Aniqlangan innovatsion suvni tejash texnologiyalaridan foydalanishning iqtisodiy samaralari. Hozirgi suv taqchilli sharoitida qishloq xo’jaligida hosildorlikni saqlagan holda suv tejovchi zamonaviy texnologiyalardan keng foydalanish va ortiqcha suv sarfini oldini olish.