(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada tafakkur to‘g‘risida umumiy tushuncha, tafakkur xususiyatlari, tafakkur shakllari, tushuncha, xukm, xulosa chiqarish (induksiya, deduksiya, analogiya ) yuzasidan ilmiy va nazariy ma’lumotlar berilgan.