(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ilk o‘spirinlarning bilish jarayonlari to‘g‘risida umumiy tushuncha,bilish jarayonlari xususiyatlari, o‘spirin diqqati, o‘spirin xayoli,o‘spirin afakkuri (mazmundorligi, chuqurligi, kengligi, tezligi), o‘spirin nutqi yuzasidan ilmiy va nazariy ma’lumotlar berilgan.