(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda hayotiy ko‘nikmalarni shakllantirishning psixologik-pedagogik jihatlari, ularning shaxs rivojlanishidagi ahamiyati hamda ta’lim jarayonidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, mustaqil fikrlash, muloqot, muammoli vaziyatlarni hal etish va ijtimoiy moslashuv ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi.