(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab muhitida uchraydigan bulling va kiberbulling muammolari, ularning psixologik sabablari hamda bartaraf etishning samarali usullari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning ruhiy salomatligini saqlashda maktab, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.