(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilar orasida og‘ir ruhiy holatlarni erta aniqlash, xavf omillarini tushunish hamda ularning oldini olishda psixologik yondashuvlarning ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining o‘quvchilar ruhiy salomatligini saqlashdagi o‘rni tahlil qilinadi.