(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o’quvchilarning bilim faolligini oshirish, mustaqillik rolini oshirish hamda kreativ fikrlash qobiliiyatini oshirishda STEAM texnologiyalarini o’quv jarayonida qo’llashning xususiyatlari va afzalliklari keltirilgan bo ’lib, ushbu texnologiyani zamonaviy maktabda qo’llashning muhim jihatlari belgilab berilgan.