(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchi yoshlarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalashning psixologik usullari, milliy qadriyatlarning yoshlar ongiga ta’siri hamda ta’lim-tarbiya jarayonidagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, vatanparvarlik tuyg‘usini shakllantirishda oila, maktab va jamiyat hamkorligi tahlil qilinadi.