(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada qo‘riqlash bo‘linmalarini jamoat tartibini saqlashga jalb etish samaradorligini oshirishning huquqiy, tashkiliy va ilmiy-amaliy yo‘nalishlari yoritiladi. Unda huquqiy aniqlikni kuchaytirish, institutlararo hamkorlikni mustahkamlash, axborot almashuvini raqamlashtirish, kasbiy tayyorgarlikni takomillashtirish va xizmat faoliyatini baholash mezonlarini qayta ko‘rib chiqish masalalari tahlil qilinadi.