(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada qo‘riqlash shartnomasining huquqiy tabiati, uning jamoat xavfsizligini ta’minlashdagi ahamiyati va amaliyotda uchraydigan muammolar tahlil qilinadi. Shuningdek, shartnomada tomonlarning huquq va majburiyatlarini aniq belgilash, javobgarlik chegaralarini aniqlashtirish hamda xavfsizlik algoritmlarini joriy etish bo‘yicha takliflar ilgari suriladi.