(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada qo‘riqlash faoliyatida elektron hujjat aylanishi, videokuzatuv, signalizatsiya, kirish-chiqishni nazorat qilish tizimlari va raqamli boshqaruv mexanizmlarini qo‘llash masalalari tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalarning jamoat xavfsizligini ta’minlashdagi profilaktik va nazorat imkoniyatlari yoritiladi.