(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda davlat idoralari va tashkilotlarida samaradorlik auditining mohiyati, ahamiyati va uni takomillashtirish yo‘llari chuqur o‘rganiladi. Unda audit tizimi rivojining zamonaviy talablari, samaradorlik bahosi, tashkilot faoliyatida monitoringni tashkil etish muhimligi, innovatsion yondashuv va raqamlashtirish jarayonlaridan foydalanish, shuningdek, audit xulosalarining amaliyotga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, xalqaro tajriba asosida samarali mexanizmlarni joriy etish masalalariga ham alohida e’tibor qaratiladi.