(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi mustaqillikka erishgandan so‘ng ma’naviy va madaniy sohalarda amalga oshirilgan islohotlar, ularning jamiyat hayotidagi o‘rni hamda ahamiyati tahlil qilingan. Mustaqillik yillarida milliy qadriyatlarning tiklanishi, ta’lim va madaniyat tizimidagi yangilanishlar, tarixiy merosga bo‘lgan e’tiborning ortishi hamda ma’naviy yuksalish jarayonlari yoritilgan. Shuningdek, ushbu jarayonlarning yosh avlod tarbiyasiga ta’siri ilmiy jihatdan ko‘rib chiqilgan.