(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada yoshlar tarbiyasida oilaning o‘rni, uning jamiyatdagi ahamiyati hamda farzand tarbiyasiga ko‘rsatadigan ta’siri yoritilgan. Shuningdek, oilaviy muhitning bola shaxsining shakllanishidagi roli, ota-onaning mas’uliyati va tarbiya jarayonidagi muhim jihatlar tahlil qilingan. Muallif tomonidan sog‘lom va barkamol avlodni tarbiyalashda oilaning o‘rni alohida ta’kidlangan.